esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

La gamma d’Adidas Originals, és l’autèntica revolució per a la moda urbana d’aspecte juvenil i despreocupat. Amb cadascuna de les seves col·leccions, la marca alemanya a obtingut crear fans arreu del món, tant en l’àmbit del món esportiu com d’altres de nova tendència. En aquesta secció es barreja el vintage amb el modern, el còmode amb l’original i el pragmàtic d’indumentària diària. Leggins femenins, sabatilles esportives per a vestir-se durant tota la setmana, dessuadores que no deixaran indiferent, pantalons amples i un llarg etc.

Aquí tot és únic i diferent, tant per a homes com per a dones i nens de totes les edats. Com pots veure, si ets seguidor del look juvenil, aquesta és la teva marca i aquesta és, la teva botiga.

Escollir Adidas Originals és optar per l’actualitat i les tendències d’última generació.

Per a les dones, han dissenyat uns leggins de colors molt visuals, perfectes per a combinar amb la part de dalt que desitgis. Samarretes i inclús bruses i tops estil casual són genials per a portar amb aquests pantalons tan femenins. Unes sabatilles altes a joc amb una gorra de la mateixa marca, uns pantalons amples i una jaqueta clàssica d’Adidas i seràs el noi o la noia de moda de la teva colla sense a penes voler ser-ho. El retro sempre està de moda. Tampoc pocs oblidar-te de les motxilles ni les bandoleres.

jersey adidas
stand smith adidas