esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Adidas satisfà per complet les necessitats de tota la família mitjançant les seves col·leccions tot terreny amb un resultat vitalista i divertit. La firma crea tot tipus de peces tècniques i sabatilles fabricades amb les tecnologies més avançades; un arsenal molt apropiat per l’esportista que practica activitats físiques amb regularitat, per algun motiu porten al mercat des de l’any 1920. Adidas va ser fundada pels germans Adolf i Rudolf Dassler, en aquells temps els seus articles es limitaven a sabatilles i plantilles. De qualsevol manera i gràcies a l’ajuda d’un màrqueting efectiu, a mitjans de la dècada del 1930 la seva feina començaria a donar els resultats desitjats.

Avui en dia, Adidas és una de les marques més importants de la indústria esportiva, utilitzada per gran quantitat d’esportistes que escollen la marca de les tres ratlles per la qualitat dels seus dissenys. Però la moda esportiva i l’estil en l’actualitat no són incompatibles i la firma alemanya et proposa nous models per anar sempre a l’última.

Adidas compta amb una gran trajectòria i té una àmplia experiència en el món de l’esport doncs al llarg dels anys la marca ha anat creant diferents línies com són Adidas Performance, Adidas Golf i Adidas Originals, entre d’altres. Aquesta última està enfocada a la moda urbana i juvenil mentrestant que la línia Performance està dedicada a roba esportiva general. A Galeries Pins ens encanten totes les línies de roba creativa i multi colorista que Adidas proposa cada temporada i que en molts casos posseeix funció de transpirabilitat per quan surtis a entrenar, així com la seva inacabable col·lecció de sabatilles, entre les quals trobaràs els seus models més famosos i desitjats i que són perfectes per a fer esport i també per lluir un look diari atractiu.

pantalones elasticos negros adidas
zapatillas adidas
gorra adidas