esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

La marca d’ulleres de sol Arnette és la preferida que pot tenir un surfista o qualsevol que estigui relacionat amb algun esport relacionat, com l’snowboard o l’skateboard.

Arnette ha marcat un estil molt definit, que a més, és compatible amb un look jove. Si esteu pensant a comprar unes bones olleres, amb estil i que siguin molt resistents, Arnette és la teva marca, al ser ulleres preparades per l’esport, Arnette es preocupa molt de la seguretat i per això aconsegueixen ser uns líders del mercat.

Ja ho saps, aixeca’t de la gandula i llença’t al món, no t’oblidis de la funda del mòbil ni de les teves ulleres Arnette, recorda anar sempre perfecte. Encara que si el que t’agrada és el patinatge i el surf segurament optis més per a uns pantalons caiguts. Jo quan vaig a la platja sempre porto amb mi la taula de surf i el meu equip de waveboard, no solc patinar, ja que prefereixo l’aigua, però no em preocupa perquè les meves Arnette van sempre amb mi, protegint-me del sol i fent-me quedar bé, pel seu estil i disseny.

gafas de sol vogue
gafas de sol vogue negras