ÈXIT EN LA CURSA SOLIDÀRIA PER LA XÈNIA!

Èxit total en la I CURSA SOLIDÀRIA GALERIES PINS, centenars de persones ens vam APRETAR ELS CORDONS I VAM CORRER PER LA XÈNIA! Tots recordarem el 30 d’abril d’aquest 2017 com un dels dies més solidaris de Santa Susanna i Malgrat de Mar. Ho recordarem per les més de 380 persones que vam participar en […]

CONCURS INSTAGRAM #EstiuAmbEstil #GaleriesPins

Concurs Instagram GALERIES

CONCURS INSTAGRAM!

Participa al nostre concurs d’Instagram i guanya un val per valor de 150€ en productes de primeres marques.

Per a això hauràs de:

  1. Seguir el nostre compte oficial d’Instagram @galeriespins
  2. fer una fotografia del teu moment d’estiu amb estil. És a dir, una imatge que capti un moment que per a tu sigui especial i que encaixi a la perfecció amb l’estiu i la moda.
  3. Incloure els hashtags #EstiuAmbEstil i #GaleriesPins

CONCURS INSTAGRAM GALERIES PINS

El concurs

  1. Instagramers!!! Per participar al concurs heu de fer una fotografia del vostre moment #EstiuAmbEstil. És a dir, una imatge que capti un moment que per vosaltres sigui especial i que encaixi a la perfecció amb l’estiu i la moda.
  2. Un cop feta la fotografia, postegeu-la a Instagram amb els hashtags #EstiuAmbEstil i #GaleriesPins
  3. No oblideu fer-vos seguidors del perfil de Galeries Pins ( @galeriespins ) a Instagram per poder participar al sorteig.
  4. Un cop acabat el concurs, un jurat format per tres persones escollirà la fotografia guanyadora tenint en compte dues premisses: el seu valor artístic per una banda i la transmissió dels valors i filosofia de Galeries Pins.
  5. El nom i imatge guanyadores es faran públics al Facebook de Galeries Pins i també mitjançant una menció i un comentari a la imatge guanyadora d’Instagram.
  6. Teniu temps fins el 15 d’agost per participar!!!

Premis

Un val regal de regal per valor de 150€ en productes de primeres marques

Bases del concurs

1. Només entraran al concurs les fotografies penjades a Instagram del dia 15 de Juliol al dia 15 d’Agost a les 23.59 h, dates d’inici i de finalització del concurs respectivament.

2. Només entraran a concurs les fotografies pertanyents a perfils que siguin seguidors de @galeriespins a Instagram.

3. Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi sempre que aquestes compleixin les característiques exigides per la temàtica i portin els hashtags indicats

4. El jurat estarà format per tres persones vinculades a Galeries Pins.

5. S’escollirà un guanyador/a. El guanyador/a s’endurà com a premi un val de regal per valor de 150€ en productes de primeres marques de moda escollits pel mateix guanyador.

6. El premi no és transferible a una altra persona o intercanviable pel seu valor monetari. Queda prohibida la seva comercialització o venda del regal.

7. L’organització del concurs contactarà amb els guanyadors a través d’una menció a la fotografia guanyadora, i els demanarà que contactin amb Galeries Pins per fer efectiva l’entrega del premi. Galeries Pins pot contactar amb el guanyador a través d’altres vies si disposa d’aquestes i ho considera oportú. La comunicació oficial i vàlida del premi, però, serà via menció a la imatge d’Instagram guanyadora.

8. Un cop notificat el nom del guanyador, aquest haurà de facilitar les seves dades personals i de contacte a Galeries Pins per tal que li sigui entregat el premi.

9. Si passats 15 dies després de la publicació del nom del guanyador, aquest no ha reclamat el seu premi, aquest serà declarat desert i l’organització quedarà eximida de cap responsabilitat.

10. Els participants cedeixen els drets d’imatge de les fotografies presentades a concurs a Galeries Pins, que les pot utilitzar per a accions de promoció de la marca així com a difondre-les al seu web i xarxes socials per a la difusió del propi concurs.

11. L’acceptació del premi per part dels guanyadors suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar el seu nom i imatge amb fins publicitaris i en material promocional, sempre en relació directa amb la present campanya.

12. Excepte on està prohibit per llei, el concurs està obert a qualsevol persona major de 14 anys.

13. Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram, ser en color o en blanc i negre.

14. Galeries Pins es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri.

15. Les dades personals recollides en el marc del concurs podran ser usades per Galeries Pins per a l’enviament d’informació comercial sobre productes i serveis de la marca per qualsevol mitjà. El titular de les dades podrà fer en tot moment us dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició als mateixos en els termes recollits a la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Per això s’haurà de dirigir a l’adreça de correu electrònic hola@galeriespins.com indicant la situació concreta.

16. Participar al concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases i també l’acceptació de la normativa d’us d’Instagram.

17. Galeries Pins es reserva el dret d’anul·lar qualsevol participació o qualsevol participant si té sospites d’una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.

18. Galeries Pins es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació del concurs qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a les bases de participació o que contradigui les normes o finalitat del concurs.

19. Galeries Pins no es fa responsable de les possibles pèrdues de dades per problemes de correu electrònic o per mal funcionament d’Instagram o Internet.

20. Galeries Pins queda exclosa de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol naturalesa, que pes puguin produir malgrat les mesures de seguretat adoptades, deguts a la utilització indeguda dels serveis i continguts per part dels usuaris i, en particular encara que no de forma exclusiva, per la suplantació de personalitat d’un tercer efectuada per un usuari en qualsevol tipus de comunicació vinculada al concurs.