esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

La realitat és que Bvulgari és una marca de luxe que encara que molts no sàpiguen pronunciar, és una de les més elegants i de major prestigi en el món. La “V” que apareix a Bvulgari es tracta realment de la lletra que s’utilitzava en el llatí per a la “U”, per tant, la manera correcte de llegir-ho i pronunciar-ho es “Bulgari

Bvulgari deu el seu nom al cognom del seu fundador, el grec “Sotirios Voulgaris”, el seu nom en italià s’escriu “Sotirio Bulgari”. Voulgaris va començar la seva carrera de joier a la seva natal Paramythia, Grècia, lloc en el qual, per cert, encara existeix la que encara fou la seva primera botiga.

Bvlgari és reconeguda per ser la pionera en mesclar pedres precioses, fou la primera a intercanviar robins, Esmeraldas i diamants en una mateixa peça, el que es va considerar com tot un avanç a l’alta joieria es trobava estancada per falta de propostes innovadores.

El que va començar com un negoci familiar ara és una marca de luxe que pertany al grup LVMH, la qual cosa a més de dedicar-se a la joieria també fabrica rellotges, bosses, accessoris i perfums. Una marca que transmet un sentiment de glamur etern és una marca exclusiva, moderna, exquisida i contemporània que va molt més enllà de les tendències de moda. Una marca innovadora i única.

gafas de sol bulgari
comprar gafas de sol bulgari barcelona girona