esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

CALÇAT DONA

CALÇAT DONA

Les sabates de dona actuals donen el mateix protagonisme que les peces de roba. Sabatilles esportives estampades, sandàlies de taló quadrat o sabates de saló reinventats; tots ells es fonen en una càlida abraçada perquè el teu guarda-roba estigui satisfet i tu feliç de veure-ho tan equipat. En l’actualitat, els avanços tecnològics han procurat que les sabates de dona siguin de gran qualitat alhora que disposin d’uns dissenys sorprenents i innovadors, si bé encara, està a l’avantguarda un símil del calçat de cuir cosit a mà que van utilitzar els nostres predecessors. Les sabatilles de running conformen un calçat tècnic impecable que es troba en alça gràcies al seva capacitat de combinació actual; perfectes per a combinar amb leggins de cuir, samarreta bàsica i blazer. Passeja’t per la teva ciutat amb aquest estilisme trencador i alhora pràctic.

CASUAL

Còmodes, urbanes i relaxades, el calçat que fa patxoca amb qualsevol estil. Sigui quin sigui el teu estil, l’èxit està assegurat.

SPORTWARE

Amb aquest look sempre aniràs a la ultima: minimalista o extravagant, el teu estil sempre crearà tendència.

CLASSIC

Una col·lecció de eterns classics que ha de tenir el teu armari per ocasions que especialment ho merexien.

XANCLES

El teu estil per l’estiu ve definit tenint en compte la teva comoditat. Amb les altes temperatures d’estiu, sandàlies, xancles o sabatilles amb una mica de tacó.