esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

COMPLEMENTS DONA

COMPLEMENTS DONA

Els complements de dona s’ajusten perfectament al teu estil de vida i de roba, i per completar les teves outfits preferits necessitaràs la seva inestimable ajuda: rellotges, bosses o ulleres de sol per satisfer per complet els teus anheles fashionistas. És difícil, gairebé impossible, establir l’origen dels accessoris, doncs cada element té la seva pròpia història. D’aquesta forma, les bosses no van tenir lloc fins a la Revolució Industrial, ja que anteriorment les dones utilitzaven les seves faldilles per guardar les mateixes pertinences, i al segle XVI, els guants servien per distingir a les classes més privilegiades. Avui, l’explosió de color i la llibertat creativa de les grans signatures han portat a crear complements imprescindibles que, a vegades, gaudeixen d’un estatus superior al de les pròpies vestimentes. Les campanyes publicitàries sempre les tenen en compte, igual que els dissenyadors en les seves passarel·les. Fes-te amb un vestit negre d’encaix que aquí podràs trobar, el súmmum de l’elegància, i afegeix stilettos i un collaret maxi en alguna tonalitat pastís.

BOSSES

Bosses per anar de compres, de trobada amb uns amics o simplement per lluir el teu vestit de gala. A  Galeries Pins disposem d’una àmplia col·lecció d’estils, colors i formes diferents que combinaran a la perfecció amb els demès complements que llueixis.

ULLERES

A Galeries Pins tenim una gran varietat en ulleres de sol, ens acompanyen les millors marques del sector com Okley, Prada o Rayban. Un complement imprescindible que donarà el toc de personalitat al teu look.

MOTXILLES

Motxilles còmodes i pràctiques amb els millors dissenys, formes i colors per anar a la feina, a la Universitat i on vulguis. Un complement ideal que reforçarà el teu look.