esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

COMPLEMENTS HOME

COMPLEMENTS HOME

Després d’haver estat absents en el vestir masculí, els complements d’home despleguen tot el seu art omplint-ho tot amb les seves tendències vip. D’aquesta forma, els més clàssics com els guants, bessons o corbates, s’uneixen als més agosarats, tal que polseres, capells, bosses o bufandes, completant qualsevol look de forma encertada. Cada accessori té el seu origen en una etapa concreta de la història, però molts uns altres han anat apareixent de forma gradual al mateix temps que la moda evolucionava poderosament. Així, l’home s’arrisca de la mateixa manera que la dona, no només amb la roba, sinó amb els complements. El Street Style és la millor passarel·la del món i sobre ella tenen lloc les desfilades més apassionants. I és que en l’actualitat, l’home pot triar entre una gran varietat d’alternatives fins a donar amb el seu estil més característic. Un outfit senzill conformat per jeans, jersei de punt fi i espardenyes pot canviar amb l’afegiment d’una bandolera i un rellotge de cuir i acer fi.

BOSSES

Les bosses en els últims temps han sigut un gran amagat en l’armari de complement d’home i sens dubte són indispensables per anar còmode i portar les teves pertinencies. A Galeries Pins tenim una gran varietat de models adaptats a les teves necessitats.

ULLERES DE SOL

Combina les teves ulleres de sol amb l’estil que més et caracteritzi en el teu dia a dia, olleres d’aviador, retro, modernes, personalitzades de colors. A Galeries Pins les tenim totes al teu abast perquè siguin els teus fidels amics allà on vulguis.

MOTXILLES

Les motxilles sempre han sigut un complement pràctic per a portar tot el que necessites ja sigui per anar a treballar, portar la roba de fer esport o simplement per anar còmode amb les teves pertinences. A Galeries Pins disposem de diferents models de primera marca, tu tries el que més t’agradi.