esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Converse és una marca nord-americana amb més de 100 anys d’història i estretament lligada al bàsquet. Les seves sabatilles esportives van esdevenir el començament d’una generació que es decantava pels texans desgastats, minis o samarretes estampades, sent el calçat d’aquesta marca el seu complement clau. D’aquesta manera, la companyia, que va néixer l’any 1908 i què des del principi va sentir predilecció pel món de l’esport, ha representat el calçat americà durant més d’un segle gràcies a la creació de sabatilles confortables i flexibles gràcies al seu descobriment, les reines del bàsquet, les famoses (All) Star.

Les tradicionals sabatilles Converse varen ser un referent universal i encara avui dia continuen mostrant el seu encant. Els esportistes es van beneficiar àmpliament d’aquestes creacions, encara que també ho van fer els ciutadans de peu per a rematar els seus estilismes informals. Tanmateix, la marca va voler donar corda al seu enginy i explorà noves alternatives amb roba i complements funcionals i pràctics per a dona, home i nen.

La inspiració Converse pot derivar a un estil casual però també la distinció pot formar part de la seva estètica, ja que no seria ni la primera ni última vegada que una actriu posa a la catifa vermella amb un vestit curt d’aplicacions cool i sabatilles de la firma. A Galeries Pins apostem per les seves samarretes print i dessuadores amb caputxa, que bé pots combinar amb texans o pantalons de teixit, així com pels seus complements estrella en forma de bandoleres de cuir o olleres de sòl de pasta. Accedeix a l’estil Converse més trencador i apoderat de l’asfalt amb unes sabatilles estampades de canya alta, que pots ajustar a uns pantalons de tall xinès, jersei de punt fi i jaqueta d’entretemps.

converse zapatillas
converse zapatillas