Sortida de la I CURSA SOLIDÀRIA GALERIES PINS a Santa Susanna

ÈXIT EN LA CURSA SOLIDÀRIA PER LA XÈNIA!

Èxit total en la I CURSA SOLIDÀRIA GALERIES PINS, centenars de persones ens vam APRETAR ELS CORDONS I VAM CORRER PER LA XÈNIA!

Tots recordarem el 30 d’abril d’aquest 2017 com un dels dies més solidaris de Santa Susanna i Malgrat de Mar. Ho recordarem per les més de 380 persones que vam participar en l’esdeveniment amb un únic objectiu, ajudar en la recuperació de la Xènia.

Donem les gràcies a tots els participants que, tot i tenir l’amenaça de la pluja, es van desplaçar fins a les portes de Galeries Pins per caminar o córrer per una bona causa. Hem reunit uns 2.500€ amb les inscripcions, tant de la cursa com de la marxa, que aniran destinats íntegrament en la recuperació de la Xènia.

Vam poder viure moments molt emocionants durant tot el matí, veient com els dos primers classificats de la cursa arribaven quasi bé alhora a meta, com nens i nenes corrien de tot cor per la Xènia, famílies senceres corrents junts amb un gran somriure en els seus rostres, i una molt aplaudida i esperada arribada a meta del pare de la Xènia, que també va córrer amb tots nosaltres.

I Cursa Solidària Galeries Pins

Arribada a meta dels dos primers classificats a la cursa de 10 kilòmetres.

I Cursa Solidària Galeries Pins per la Xènia

Equip organitzador de la cursa amb el pare de la Xènia

Hem de destacar l’actuació de molts col·laboradors que van permetre el bon desenvolupament i l’èxit de l’acte solidari. Col·laboradors com Gesport, que va organitzar tota la infraestructura logística i esportiva, els ajuntaments de Santa Susanna i Malgrat de Mar que van ajudar, autoritzar i promocionar la cursa i la marxa. Moltes empreses com Mamadolç, Quatre Grup, Estudi Gisela Toll, Assegura’t Nuria Cornellà, Frit Ravich i Fruites Mare Nostrum també van aportar el seu granet de sorra. Tots agraïm la vostra col·laboració!

Els guanyadors de la cursa de 10 kilòmetres van ser Janira Artigas (Club Atletisme Calella) en la categoria femenina, i Estanislao Llobet (Club Triatló Malgrat) per la categoria masculina. Però hem de destacar que TOTS ELS PARTICIPANTS VAM SER GUANYADORS, cadascun dels participants va ser heroi o heroïna per la Xènia.

Janira Artigas arribant a meta com a guanyadora dels 10 kilòmetres femení

Janira Artigas arribant a meta com a guanyadora dels 10 kilòmetres femení

Des de Galeries Pins volem donar les gràcies a tots els participants, col·laboradors i a totes aquelles persones que han permès dur a terme aquest acte solidari per la Xènia. Ens sentim molt animats per a organitzar més esdeveniments solidaris en un futur proper.

GRÀCIES A TOTS I TOTES!