esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Accedeix als articles nobles de Eastpack en forma de motxilles, bosses de viatge, bosses o bandoleres. L’alta qualitat dels complements Eastpak es remunta als anys cinquanta, quan treballaven per l’exèrcit nord-americà fabricant motxilles i “petates” amb materials de gran resistència. El cert és què els dissenys més robustos del passat no han canviat gaire, tot i que si ho han fet en aparença doncs ara els colors més vitamínics i els estampats també hi estan presents.

El catàleg d’Estpak està proveït de nombrosos productes per a dona, home i nen i la seva àmplia disparitat de models cobriran totes les seves necessitats perquè facis senderisme o rematis els teus estilismes amb els accessoris trendy. Arriba a la feina amb pantaló de vestir, americana i sabates acordonades i actualitza el teu look sofisticat amb una de les motxilles estiloses de la seva àmplia col·lecció.

Gaudeix de la longevitat i els dissenys dels productes Easpak i acomiada’t de les bosses per donar la benvinguda a aquests accessoris funcionals i pràctics. La firma t’ofereix una garantia de per vida per a confiis en la durabilitat i qualitat de tots els seus accessoris. Dins de les prioritats està a buscar les novetats més modernes e implantar les tecnologies més revolucionaries.

Varen ser els primers a dissenyar l’equipatge amb rodes i en diverses ocasions han comptat amb la col·laboració de nombrosos dissenyadors de prestigi per crear algunes de les seves peces més originals. A Galeries Pins ens hem proposat ensenyar-te les excel·lències dels complements Eastpak perquè els tingui en compte durant el teu llarg recorregut a la vida.

comprar mochila eastpak