esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Geox es caracteritza per un calçat tècnic al servei del peu. La seva qualitat avançada es deu al seu increïble equip I+D i la cerca continua de noves tecnologies que milloren encara més els seus productes. La companyia fou fundada a la dècada dels noranta per Mario Moretti, després de contribuir al món amb el descobriment que canviaria la indústria del calçat, la sabata transpirable. En pocs anys, Moretti va desenvolupar aquesta tecnologia i patentà d’altres que varen donar a lloc calçat infantil i a altres propostes pràctiques i funcionals.

Les seves sabatilles esportives són molt conegudes, però la firma fa algun temps intentant incorporar altres dissenys innovadors per a vestir cada dia. En l’actualitat ho han aconseguit i ara s’obren camí seduint per la seva confortabilitat i estètica refinada. Tanmateix succeeix amb les seves peces despreocupades de colors energètics i formes diverses.

Geox brilla com mai amb el seu calçat estival, sent el casual i els mocassins algunes de les seves versions més valorades que combinaran a la perfecció el teu estilisme més chic.

zapatos geox hombre
zapatos geox hombre