esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Uneix-te a Guess i experimenta les sensacions del glamur amb les noves col·leccions de roba i calçat per a dona, home i nen. La companyia va néixer a principis de la dècada dels vuitanta de la mà dels germans Marciano. Durant aquesta dècada és varen donar a conèixer de la mà de les seves campanyes publicitàries i diverses pel·lícules de Hollywood, gràcies a la utilització del seu producte estrella, els texans. És per aquest motiu que dos anys després de la seva fundació, van decidir introduir els models d’home entre les seves col·leccions. L’estil de la firma americana fou una declaració d’intencions que no va parar d’evolucionar fins avui dia.

La dona no havia de renunciar a les seves corbes i van voler vestir-la amb l’ànim d’accentuar la seva silueta femenina. Les propostes masculines tampoc varen passar desapercebudes, transformant a l’home en una icona de l’elegància i perfecció, d’aquí que les seves contribucions a la moda tinguessin la recompensa desitjada. Per últim, i abans que acabes la dècada, la roba de Guess la roba de nens arribà amb models lleugers, creatius i plens de força amb la que els germans Marciano imprimien a les seves peces per adults.

Guess fa més de trenta anys al mercat i encara conserva l’estil energètic i apassionat que el va veure néixer. El temps passa, inevitablement per a tots, excepte per aquesta firma que encara conserva alguns dels seus grans clàssics. A Galeries Pins creiem amb la seva imatge sempre optimista amb els seus revolucionaris texans.