esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Lacoste és una marca francesa coneguda arreu del món pel seu famós logotip bordat en forma de cocodril verd, així com pel seu estil despreocupat i cool.

La companyia fou fundada per un exitós tennista l’any 1933, amb l’objectiu de satisfer la demanda d’una població àvida d’experiències esportives. Això ho aconsegueix mitjançant la creació de peces còmodes, pràctiques i funcionals, que avui dia segueixen vestint a un gran nombre de dones, homes i nens. Les seves col·leccions creant tendència d’acord amb dues característiques fonamentals: els seus colors intensos i el seu poder camaleònic.

Aquesta reputada marca inunda el carrer amb peces sport estil actual i dinàmic i així ho demostra amb mini vestits estampats, samarretes estampades, polos a ratlles, sabatilles clàssiques i jaquetes casual que formen part del seu catàleg i decàleg més personal. Els rostres més coneguts han volgut incloure les seves peces com a part del seu vestidor diari, així com de qualsevol persona de carrer que aprofita el seu potencial per a vestir-se amb aquest halo inconfundible de comfort. cobreix-te amb l’essència sporty d’aquesta gran firma i inclou un dels seus models.