esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Napapijri començà l’any 1987 a l’ombra del pic més alt d’Europa, el Mont Blanc, un fabricant italià de bosses de viatge va introduir una nova sensibilitat a la roba a l’aire lliure, que combina materials innovadors posant molta atenció a l’estil.

Napapijri és la marca d’aquells que adoren la neu, la vida a l’aire lliure, l’aventura i l’esport. I és què aquesta firma, de marcada inspiració noruega, s’ha especialitzat en el disseny i la confecció de peces esportives i abrics inimitables. Al·lucinaràs amb la manera d’aplicar la tecnologia i la intel·ligència amb les seves creacions i el seu elevat detallisme com est pot observar en qualsevol dels seus dissenys.

A Galeries Pins podràs trobar les novetats en calçat Napapijri està especialment dissenyat per a persones actives, urbanes, a les que els hi agrada moure’s amb comoditat a la feina i els carrers de la seva ciutat. Per aconseguir-ho, la marca és fidel al seu esperit esportiu i els i ofereix una completa col·lecció de botes, botins i sabatilles esportives amb estil, però sobretot, molt còmodes i funcionals. La marca es caracteritza per el seu estil informal que imprimeix a cadascuna de les seves creacions. Els seus dissenys resulten perfectes per als looks més esportius i còmodes que tots i totes desitjem portar en el nostre dia a dia, sense deixar de banda la nostra elegància i personalitat innata.

Les peces de Napapijri combinen a la perfecció amb qualsevol altra peça de muntanya que tinguis al teu armari, donat que moltes de les seves propostes incorporen colors neutres com el gris, el negre, el blaumarí o el blanc. Ens encanta l’opció de combinar les seves samarretes amb una dessuadora gruixuda amb caputxa.

polo tomy hilfiger