esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Nike ha trencat tots els esquemes amb el disseny, forma i color de les seves peces de roba i calçat esportiu. Els seus productes han progressat en proporció a les tecnologies avantguardistes i les tècniques més depurades, i la seva estètica s’ha adaptat a la moda de carrer del dia a dia.

La comoditat forma part d’una de les principals premisses de Nike i sobre ella es fabriquen tot tipus de peces, accessoris i sabatilles. A més, els seus articles et proporcionen el rendiment més gran, doncs compten amb materials lleugers i teixits transpirables amb els quals poder practicar confortablement qualsevol esport.

Els dissenys de Nike estan a l’avantguarda de la moda esportiva i en són un referent a seguir per tota classe d’esportistes i per aquells que no ho són tant i simplement volen vestir sota l’estil cool de la firma. A Galeries Pins sabem que tot el puguis trobar a la nostra botiga, et servirà de manera eficaç, ja sigui per als teus entrenaments diaris, per a casa o bé per a sortir al carrer amb un look esportiu. Llençat al repte nike i llueix una de les seves sabatilles més clàssiques perquè les puguis combinar amb peces de tendència com una faldilla llapis i dessuadora estampada. En el seu lloc, pren nota dels outfits casual més osats i inclou texans capri i samarretes print.

nike airmax
nike sport wear