esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Fundada el 1975, Oakley és una de les marques esportives més prestigioses del món.

Gràcies a les seves innovacions tèxtils i els seus complements indispensables com ara les olleres de sol, guants, gorres i un ampli ventall d’articles increïbles, podràs practicar els teus esports preferits amb la màxima seguretat i confort possible.

Un dels seus articles pel que és impossible no apostar, és per les seves olleres de sol esportives. Els seus vidres polaritzats, els seus dissenys pràctics e impecables i la seva extrema lleugeresa fan que els teus ulls s’adaptin perfectament a cada situació en tan sols uns instants. Si el que busques és un look sporty enfocat al dia a dia, aquesta firma també ha desenvolupat una gamma de productes perfectes per a la gran ciutat.

Posa’t una camisa informal, juntament amb els teus jeans preferits i unes sabatilles originals per a seguir les últimes tendències de la moda internacional. Una forma genial d’obtenir un look juvenil i despreocupat. Per a l’estiu, combina els teus banyadors i biquinis amb el color d’olleres de sol Oakley de la nostra selecció i estirat a la sorra a gaudir d’un bon dia.

gafas de sol oakley hombre
gafas de sol oakley mujer