esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Pepe Jeans ofereix un estil innovador, si bé urbà i informal, i dins del seu catàleg podràs trobar una bona mostra de la seva personalitat jovial i vitalista. Nitin, Arun i Milan Shah van ser els responsables de fundar la companyia l’any 1973; tres germans de nacionalitat nigeriana que van decidir crear texans atípics, amb tot tipus de detalls que desentonaven dels models avorrits de l’època. Fou així com els londinencs van començar a incorporar aquests jeans exclusius a la seva vida. Avui dia, el món sencer té accés a les seves peces juvenils i avantguardistes, i tant dones, com homes i nens vesteixen amb els seus articles selectes.

La companyia londinenca és una entusiasta de la moda, d’aquí que les seves idees siguin sempre revolucionaries i inclús audaces. La seva àmplia experiència en el mercat la fa estar per davant dels seus competidors i la seva roba d’influència metropolitana és la millor per trobar la màxima comoditat. Vesteix-te amb un dels seus vestits camisers i harmonitza la teva estètica urbana amb botes de cordons i bosses bandolera.

La personalitat de Pepe Jeans és tan implícita no només a les seves peces denim, amb diferents rentats i talls, sinó amb la resta de detalls de colors vius, teixits de qualitat i estampats cridaners. Des de Galeries Pins donem suport a la creativitat d’aquesta marca icònica perquè puguis accedir al seu estil inconfusible i renovat. Pepe Jeans treballa amb un equip professional que té en compte les noves tendències per trencar i assolir l’aparença desitjada. L’estil de la marca no és més que un combinat de tradició i modernitat, la verdadera essència que segueixen totes les seves col·leccions.

camiseta pepe jeans
zapatillas pepe jeans