esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

La casa de la moda Prada, el seu propi nom no necessita presentacions, ja que qualsevol amant de la moda coneix aquesta marca. Prada va ser fundada per Mario Prada i va començar com un negoci de pell i cuir, una de les seves especialitzacions era la de dissenyar les famoses bosses de dona Prada, però quan Miuccia Prada, neta de Mario Prada va agafar el comandament del negoci li va donar un canvi transcendental al negoci, convertint-lo en el que és ara, una firma internacional de la moda, però sense perdre la seva identitat, ni deixar de fabricar el que en el seu moment dissenyava, com sabates Peep Toe Prada. A més de firma té una fundació amb el mateix nom i representa la reestructura del projecte Prada Milano Arte.

Prada s’especialitza en el disseny de tots els articles que intervenen a la moda d’home i dona, on una de les seves peces amb més popularitat són les bruses de seda. A Galeries Pins disposem d’una gran varietat d’olleres de sol Prada famoses a tot el món i que posseeixen un estil diferent del de moltes altres marques, caracteritzant-se per tenir lents de gran dimensió.

Tot i que la marca simbolitza elegància no és impediment perquè les samarretes d’escot de vaixell i tops Prada siguin una mica més casual sense perdre aquella distinció degut a la gran varietat de vestits de nit i tratges, on tes estrelles de Hollywood es vesteixen de Prada en gales i premis i mai falta algú que porti corbata Prada per a ressaltar l’elegància.