esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Quiksilver fou fundada l’any 1969 per els australians Alan Green i John Law. El seu objectiu era guanyar suficients diners per a poder viure del surf i van tenir tant d’èxit que la seva idea inicial de vendre aquest estil de roba surfera es va convertir en una marca de moda gegant. Quiksilver és la marca especialista i líder en roba de surf, skate i snowboard a nivell mundial.

Tanmateix, ha ampliat la seva gamma de productes fins a oferir molt més; una gran col·lecció per a nens i la línia Quiksilver Woman, especialment dissenyada per a dones. la moda de dona és distingeix pel seu caràcter innovador i fascinant i el seu estil vintage o urbà. Quiksilver sap el que està de moda i aconsegueix integrar els elements més moderns a les seves peces per a marcar noves tendències. Encara que Quiksilver hagi nascut com a marca especialitzada en roba outdoor, segueix revolucionant el món de la moda cada temporada. A més, l’empresa patrocina diversos esdeveniments esportius i musicals, que han contribuït a la seva popularitat.

Homes, dones i nens: Quiksilver té el look perfecte per a tothom, descobreix el genial tall dels productes d’aquesta marca australiana, un toc de surf, snowboard i skate per a tot el món.