esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

L’esperit jove i estilístic de la marca Ralph Lauren continua imparable gràcies al seu estil inconfusible. Àvid per mantenir la seva essència, aquesta firma ha aconseguit romandre en el memorable club dels creatius més exitosos perdurant durant molt de temps com a soci exemplar. Va sorgir el 1939 però fins a la dècada dels 70 no va crear la seva primera col·lecció femenina. A partir d’aquest moment,va dissenyar vestuari per a la pantalla gran i vestir a estrelles del panorama internacional arrebossant personalitat a dojo.

La dona va ser la seva gran primera motivació, però rapidament es va expandir donant pas a peces masculines, infantils e inclús es va posar de ple en el món de la decoració interior. El seu fundador va crear un estil atemporal i clàssic que destacava significativament per la seva elegància i discreció. Actualment, aquesta visió continua formant part de la seva filosofia, si bé també ha evolucionat irremeiablement amb el pas dels anys. Trenca amb els motlles i inclou per al teu dia un vestit cenyit de tall midi, sabates de plataforma i maxi bossa de mà.

L’ànima mater del grup Ralph Lauren va trobar la motivació que necessitava per a impulsar i exposar l’estil de vida americà amb peces de cotó, jeans i inclús amb joc de textures que varen sorprendre per la seva gosadia. La tenacitat a la recerca de noves peces i accessoris que segueixin imprimint el seu caràcter forma part d’una constant a la vida d’aquesta companyia.

ropa hombre Ralph Lauren
ropa hombre Ralph Lauren