esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Els accessoris estivals reben tribut a les olleres de sol Ray-Ban i és que la seva estètica cuidada i la seva protecció contra els raigs UV les converteixen en un must a seguir pels més fashionistes. Siguin sofisticades o d’estil retro, tots aquests models s’han apoderat dels millors estilismes de carrer, adapta’n a tot tipus de peces que siguin tendència. Els seus orígens daten de l’any 37 i fou fundada per Banch & Lomb, encara que anys després seria adquirida per l’empresa italiana Luxottica.

La companyia s’ha convertit en una icona de la moda i des de què l’exèrcit de l’aire nord-americà va utilitzar el seu model Aviator, no hi ha famosa que es resisteixi als seus looks ultra chic.

Aquesta proposta va tenir el seu punt àlgid als anys 30 juntament amb altres creacions de gran popularitat com l’estil Wayfarer, han evolucionat significativament per a no haver de renunciar a la seva identitat. Conquesta la ciutat sota l’aparença navy amb un vestit a ratlles i ballarines unicolor i dota al look de diversió i color escollint un disseny original amb muntura vitalista.

Els models icònics de la firma Ray-Ban vàren conquistar les èpoques en les quals van ser creades i, en l’actualitat, la seva influència segueix apoderant-se de l’asfalt versionant els seus dissenys antics. De qualsevol manera, la marca sempre està maquinant noves propostes amb les quals afavorir als més impetuosos.

En la seva fabricació, Ray-Ban utilitza materials de la més alta qualitat com a mitjà de protecció creant lents anti-ruptura amb filtres solars efectius.

gafas de sol ray ban
gafas de sol ray ban