esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Reef és la marca ideal per a passar els estius de la forma més chic i original possible. Aquesta firma californiana, fundada per dos germans argentins, no ha deixat de sorprendre els amants del surf i els esports aquàtics des de principis dels anys vuitanta. Colors cridaners i espontanis, dissenys i estampats plens de vitalitat i un pragmatisme fora del normal són algunes de les seves millors qualitats.

Reef és aquella estrella del cel a la que s’ha de seguir, és aquella moda senzilla però efectiva que senti bé a tothom, és aquella marca que crea fans per a tots els racons del món, especialment en aquells llocs on acompanyen les onades.

Escollir Reef és escollir diversió i naturalitat en estat pur. A Galeries Pins apostem especialment per la línia de samarretes print, sempre perfectes per als dies i les nits més mogudes de l’any. Escull una sobre fons groc i combina-ho amb uns pantalons curts de la mateixa marca, unes xancles en tons terra i un pentinat sorprenent. Segur que no hi ha bar de moda o guingueta en el que no destaquis a primera vista.

sandalias reef hombre
sandalias reef hombre