esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Sòlidament posicionada en el mercat internacional, la marca italiana Replay, creada el 1978 per Claudio Buziol i inspirada en la paraula que s’aprecia a les pantalles dels televisors cada vegada que és produïa una repetició de la jugada durant el desenvolupament del campionat mundial de futbol d’aquell mateix any, és ideal per a un street-style ben urbà i absolutament lliure de qualsevol prejudici.

Aquella paraula concisa i musical va captivar al jove emprenedor i va donar origen aquesta reconeguda marca associada des de el primer moment a la roba casual i de despreocupat estil americà. La marca ofereix calçat per a home i dona i una interessant varietat de complements com polseres, bosses, cinturons i molt més.

A Galeries Pins ens encanta el calçat, la roba i els complements d’estil informal de Replay; per aquest motiu, t’acostem als articles més fashion de la seva col·lecció. Un detall més que interessant es que, tota la família pot vestir-se amb la roba de replay per sortir de passeig per a la ciutat, anar al cinema o gaudir d’una tarda a l’aire lliure.

moda mujer invierno