esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

ROBA HOME

ROBA HOME

Els grans referents de la passarel·la traspassen fronteres i la roba d’home més cool arriba fins a l’asfalt alimentada per un excés de sofisticació i essència chic. La creativitat més entusiasta forma part de les propostes actuals i l’elegància i el toc casual es poden combinar en un tu a tu molt personal.

En l’actualitat, l’home cuida més la seva vestimenta i li agrada alternar entre estilismes formals o desenfadats segons el moment. No es priva d’acudir al treball amb unes còmodes i pràctiques sabatilles, que perfectament pot combinar amb corbata, camisa clàssica i jersei de punt. I és que la moda ha fet de la versatilitat el seu senyal d’identitat i tot en ella és possible.

CASUAL

Descobreix les nostres dessuadores, camises, samarretes, jerseis i jaquetes que combinin amb el teu estil urbà i casual per anar al dia a dia.

SPORTWEAR

Comoditat en la màxima expressió, un estil completament atemporal amb el que no desentonaràs per anar al gimnàs, a entrenar amb el teu club o amb tot el que t’atreveixis.

BANY

La màxima expressió del estiu, la nostre secció de bany acompanyada de les millors marques en banyadors que acompanyin el teu estil com Emporio Armani, Diesel, QuickSilver i més.