esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

La història de Roxy comença l’any 1990 quan s’estableix com la marca femenina de Quiksilver. Inspirada en l’aigua i el món del surf, Roxy va començar creant moda de platja i de bany per a dona. En poc temps, es va fer popular entre les fanàtiques del surf, de manera que avui en dia són poques o cap les surfistes que no coneixen la marca.

A causa de l’èxit de la roba de bany i de platja que Roxy va aconseguir en els primers anys, l’empresa va crear noves col·leccions de roba esportiva i d’hivern per a dona. D’aquesta manera, la gamma de productes es va ampliar i desenvolupar, fent-se cada vegada més famosa. Les motxilles i biquinis Roxy, de disseny femení, jove i esportiu, són sol·licitats per a noies de tot el món.

El 1996, es va llençar al mercat la línia Roxy Girl per a nenes d’entre 7 i 16 anys, que s’ha anat ampliant amb col·leccions per a nenes més petites. A finals dels 90, Roxy es va establir definitivament al mercat. Avui en dia no és una marca utilitzada únicament per surfistes, sinó que s’ha convertit en una de les més populars entre les noies i dones joves. El logotip en forma de cor de Roxy és reconegut a tot el món. El disseny de Roxy, esportiu i alegre, aconsegueix combinar bellesa i funcionalitat.

ropa mujer roxy