esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

A Scotch & Soda ens encanta crear peces per a tot tipus de persones. Volm que la gent gaudeixi vestint la roba que més li agradi. Els productes Sctoch & Soda incorporen un gran ventall de detalls, són de primera qualitat i amb uns preus assequibles. Els dissenyadors d’Scotch no escatimen en recursos ni despeses a l’hora de detallar i afinar les seves mostres, desde l’exterior més visible fins als impecables acabats interiors de cada peça. Invertim en el producte, inspirat en els millors estils clàssic i vintage, i millorant amb estímuls procedents de tots els racons del planeta.

Encara que Scotch & Soda existeix des de mitjans dels 80, la marca de moda d’Amsterdam tal com la coneixem avui fou concebuda el 2001, quan tres dels seus propietaris van posar en comú la seva àmplia experiència i passió compartida amb la millor moda.

Sis anys després del re-llançament a la temporada d’hivern 2002 d’Scotch & Soda, va néixer Scotch Shrunk. La idea d’encongir literalment la roba d’home per posar-la a disposició dels més petits va suposar una revolució en el món de la roba infantil. Shrunk va tenir un impacte que ningú d’Scotch es podria haver imaginat abans. Amb l’èxit, la marca llançà la col·lecció per a dona. Maison Scotch va sortir al mercat a la temporada primavera-estiu l’any 2010 i actualment suposa una part del creixement constant de l’empresa.

La seva germana petita, R’Belle, va arribar a la temporada primavera-estiu 2.011. Bartfly, el primer perfum Scotch & Soda, va sortir al mercat a finals de 2010, convertint un somni en realitat per a la marca., El projecte més jove i ambiciós, Amsterdams Blauw, va arribar a les botigues al desembre de 2010; es tracta d’una destacada col·lecció Denim que només podia sortir dels fogons d’Scotch. La marca actualment té més de 94 botigues Scotch & Soda arreu del món, més de 7.000 punts de venda i una actualitzada presència a la xarxa que integra la botiga digital, el blog i les xarxes socials. Scotch & Soda és clàssica en molts aspectes, però jove i avançada quan es tracta de treure roba al mercat.

moda hombre
jersei casual hombre
pantalones mostaza hombre