esenca
  • Roba de primeres marques a Santa Susanna i Malgrat de Mar

Superdry és una d’aquelles marques heterodoxes de la moda que no es pot classificar dins d’un patró, centrada en productes de qualitat, fusió d’estil vintage nord americà, art gràfic japonès i moda britànica. Es caracteritza per teixits de qualitat, autèntics rentats vintage, detalls únics, els millor gràfics en mans del món i talls de sastre amb diversos estils. Aquesta exclusivitat ha aportat a la marca una atractiu únic, a més de seguidors famosos d’arreu del món.

El color és una de les característiques i qualitats més cridaneres de Superdry, com també ho són la barreja de roba d’sport amb la roba de vestir més sofisticada. El cuir i els cotons és barregen de manera natural per a donar forma a cadascuna de les seves col·leccions.

Superdry dissenya, per sobre de tot, roba innovadora, però també calçat i complements de tot tipus i condició. Unes vambes altes de teixit en color blanc conjuntat amb uns texans trencats i una camisa per fora de màniga curta multicolor, són l’outfit urbà perfecte per a una primavera plena de diversió i comoditat. Les motxilles i bandoleres de Superdry són el complement ideal per a qualsevol conjunt d’estil casual. Per a elles, una granota de tall texà, unes ballarines i unes d’aquestes motxilles seran més que suficient per a destacar durant l’estiu. Si busques alguna cosa més formal, prova amb els vestits que hem seleccionat per a tu en aquesta secció. Per a ells, una bandolera atrevida, una dessuadora amb caputxa i uns pantalons de xandall són perfectes si busques un look sporty a l’última moda.

superdry camisetas
superdry